https://www.dekoffieprofessional.com/machines/espressomachines/astoria-plus4you-ts
   
  espressomachines

  Astoria Plus4You TS Astoria - Plus 4 U

  minder impact op het milieu

  Plus 4 You TS is een machine van Astoria's Groene lijn - deze machines hebben een lage impact op het milieu en kunnen het verbruik tot 47,6%* verminderen in vergelijking met traditionele koffiemachines. Dit dankzij een innovatieve software die de automatische stand-by tijdens operationele pauzes beheert, de 'nacht-energiebesparende' functie en de intelligente aanpassing van de temperaturen; Plus 4 You TS verdeelt het vermogen alleen waar en wanneer het nodig is.

  Kwaliteit wordt verzekerd door een innovatief controlesysteem dat de afzonderlijke groepen in alle fasen van de koffie-extractie beheert, van pre-infusie tot uitgifte. Het ontwerp is geheel nieuw met opvallende dynamische lijnen, die de uitstekende prestaties op het gebied van koffie kwaliteit en energiebesparing nog verder verbeteren.

  De stoomketel, de waterreservoirs en het elektronische regelsysteem maken een onafhankelijke werking van elke groep mogelijk.
   

  Details Plus4You TS 

  • de temperatuur van boiler voor elke afzonderlijke groep programmeerbaar
  • de druk van de stoom is programmeerbaar
  • continue en constante stoom m.b.v speciale boiler
  • minimale temperatuurschommelingen ( max. +/- 1 ° C) 
  • verkrijgbaar in zwart / wit / rood-zwart
  • leverbaar met 2 groepen, 3 groepen of 4 groepen
   

  Advies aanvragen

   

   

  *Gegevens gecertificeerd door Intertek - ETL SEMKO, een onafhankelijke organisatie die betrokken is bij veiligheidstests en productcertificering.